Last news in Fakti

26 Юли, 2013 21:08 1 746 0

ЦСКА (Москва) иска Жоазиньо в състава си

  • жоазиньо-
  • левски-
  • цска (москва)
ЦСКА (Москва) иска Жоазиньо в състава си - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА (Москва) изявява голям интерес към бившия бразилски нападател на Левски Жоао Жоазиньо, твърди вестник "Известия”.

Според изданието ЦСКА е готов да заплати трансферна сума на стойност 12 милиона евро за правата на играча.

"Жоазиньо е много добър футболист, който притежава прекрасна скорост, дрибъл и движение по терена. Той е един от лидерите на отбора на Краснодар, който играе на високо ниво. Бразилецът създаваше много проблеми на всички водещи клубове в руската първа дивизия, включително и на "армейците". В ЦСКА играят много футболисти от най-висока класа, но някои от тях само могат да завиждат на таланта на Жоазиньо", заяви треньорът и президент на ЦСКА (Москва) - Александър Тарханов.

Жоазиньо беше привлечен в Левски през 2007 година с трансфер от Португеза. Той игра успешно за "сините" и през 2011 премина в отбора от Краснодар, за който игра 74 мача във всички турнири. В тях той вкара 11 гола и подаде за още 28. Бразилецът има договор с Краснодар до края на 2015 година, допълва sportal.bg

Преди няколко седмици шампионът на Русия закупи играч номер едно на България за 2012 година Георги Миланов за над 3,5 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА