Last news in Fakti

6 Ноември, 2022 18:01 2 520 3

Ето две големи причини, хората да харесват голфа

  • пейдж спиранак-
  • голф-
  • известна

Пейдж Спиранак показва нагледно как голфър може да стане много известен, въпреки че не се състезава на професионално ниво

Ето две големи причини, хората да харесват голфа - 1
Снимка: Официална страница на Пейдж Спиранак в Инстаграм

Апетитната голфърка Пейдж Спиранак отново показа най-доброто от себе си. Хубавицата се щракна в сексапилен бейзболен тоалет, като той идеално подчертаваше хубавото ѝ дупе и пищни гърди.

Ето така един голфър може да стане много известен, въпреки че не се състезава на професионално ниво.
29-годишната американка е сред най-популярните личности в света на голфа, като в Instagram последователите ѝ са над 3 милиона. През 2018 г. тя се снима във секси фотосесия за Sports Illustrated Swimsuit.

Оказва се, че Спиранак е първата спортистка, която бива обявена от Maxim за най-секси жена на годината. Победата обаче не е била никак лесна, защото се е справила с конкуренцията на дами като Меган Фокс, Кайли Дженър, Оливия Родриго и Ана де Армас.

Всеки, който е хвърлял (минимум) един поглед на профила ѝ в Instagram, знае, че Пейдж обича да провокира с избора си на облекло. Дори когато играе голф. Пред Maxim тя споделя, че не се опитва да дава пример на останалите жени, че по този начин трябва да търсят внимание.

Интересното е, че като дете Пейдж е била запалена по художествената гимнастика и е мечтаела да се състезава на професионално ниво. Но астмата и проблеми със скалпа, заради които косата ѝ е падала, са довели до много подигравки от останалите момичета.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ДА ИЗМЭТЕМ харвардския ГАЛОSHHH

    4 0 Отговор
    Да излиза от ваната, че котаракът може да се удави...
  • 3 Механик

    2 2 Отговор
    Не две, а няма нито една причина да харесваме голфа . Всичко е в нас самите. Ние сме шилета, а шилетата ги подмамват, дори когато ги водят на заколение.
    ГОЛФ е ИЗКУСТВЕНА игра. Тоест, той е игра, която не е ИЗИСКАНА от еволщцията ни . Ще ме питате, какво значи това. Ок, ще дам примери.
    -Бягането на къса дистанция, е важно, когато те гонят.
    - Дългите разстояния са необходими, когато трябва бягаш/криеш.
    -хвърлянето на гюле/камък/копие са необходими при самозащита и нападение.
    -плуването е необходимо поради горните прични.
    Сега няма да изреждам още много такива НЕОБХОДИМИ неща, но само ще кажа, че специално ГОЛФА , никакси няма да ви е полезен, ако ви подгони мечка или канибал.
    Хора! Бъдете умни и БУДНИ! Успиват ви!