Last news in Fakti

6 Ноември, 2022 21:55 513 0

Монако влезе в Топ 4 във Франция след успех над Тулуза

  • монако-
  • тулуза-
  • клермон-
  • монпелие

Клермон изпусна две дузпи срещу Монпелие за 1:1

Монако влезе в Топ 4 във Франция след успех над Тулуза - 1
Снимка: БГНЕС

Монако постигна важна победа във френската Лига 1, след като се наложи над Тулуза при гостуването с 2:0. Александър Головин (вляво) откри резултата за монегаските в първата минута на второто полувреме. Бреел Емболо затвърди преднината след час игра. С трите точки тимът на Монако, който започна лошо сезона, вече е на четвърто място в класирането, като е с равни точки с третия Рен, който обаче има мач по-малко.

Ница се наложи над Брест с 1:0 като домакин. Единственото попадение за тима от Лазурния бряг вкара Гаетан Лаборд в 54-ата минута, който се възползва от асистенция на Софиан Диоп. Тимът на Ница вече се изкачи в първата десетка на класирането на Лига 1, предава БТА.

Реймс се възползва от численото си превъзходство срещу Нант и спечели минимална победа с 1:0. За гостите Никола Палоа бе изгонен заради втори жълт картон в началото на втората част. Фоларен Балогун отбеляза единственото попадение за бретонците от дузпа.

Клермон и Монпелие направиха 1:1 в друг мач от кръга. Тежи Савание откри за гостите от дузпа през първото полувреме, а Комен Андрич изравни за Клермон след почивката. Домакините изпуснаха две дузпи чрез същия Андрич и Греджон Кай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА