Last news in Fakti

9 Ноември, 2022 10:45 1 139 3

Напрежението в Левски расте! Предстои важна седмица!

  • левски-
  • футбол-
  • среща-
  • общо събрание

Точно след 7 дни на сините им предстои Общо събрание – на 15 ноември, вторник

Напрежението в Левски расте! Предстои важна седмица! - 1
Снимка: БГНЕС

Напрежението в Левски расте. И то не само заради негативната серия от 6 поредни мача без успех в шампионата – загуба, последвана от пет равенства, с което отборът изпадна от челната шестица. Спортно-технически градусът може да бъде понижен още в събота. Тогава сините приемат Славия от 17:30 часа на „Георги Аспарухов“ и с евентуална победа ще се поразтоварят психологически.

По-големият въпрос обаче е свързан със стратегическото бъдеще на клуба. И от тази гледна точка тази седмица е решаваща. Точно след 7 дни на сините им предстои Общо събрание – на 15 ноември, вторник. Една от залегналите в дневния ред точки пък е за промяна на състава на Надзорния съвет. Един от вариантите е Константин Папазов наистина да хвърли оставка и тя да бъде приета. Въпросът, на който феновете очакват да получат отговор, е ще придобие ли чуждестранен инвеститор част от акциите или контролния пакет на клуба. Преди време имаше сериозно раздвижване по въпроса, а от „Юнайтед Груп“ дори направиха пълен одит на сините. След това излязоха с кратко изявление, че се запознават детайлно с финансовото състояние. На 15 октомври бе публикувано съобщение. „United Group и Sports Republic все още не са провеждали преговори относно придобиването на ФК Левски. United Group и Sport Republic няма да коментират в бъдеще каквито и да било спекулации по темата. Компаниите ще разпространят официално становище, когато преговорите бъдат финализирани, успешно или не“, пишеше тогава.

Може би вратичката за това какво ще става ще бъде повдигната на 13 ноември, неделя. Тогава председателят на УС на Левски Иво Ивков и Станимир Стоилов ще присъстват на сбирка на сдружението „Левски на левскарите“ и ще уведомят привържениците за случващото се в клуба.

Станимир Стоилов вече на няколко пъти призна, че заради влизането на евентуален инвеститор „всичко в клуба е на пауза“. При нов инвеститор се очаква първо да бъдат изчистени всички належащи дългове.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахаха

    6 4 Отговор
    Май и ЦРУ са се отказали от тези лузери!
  • 2 ПОЛИТ КОРЕКТ

    5 4 Отговор
    Левски и ЦСКА 1948 трябва да се обединят срещу злите футболни отбори.
  • 3 ДрБр

    1 1 Отговор
    Време е за В група.