Last news in Fakti

9 Ноември, 2022 18:55 2 179 8

Лудогорец към Наско Сираков: Всички ще сме много щастливи, ако разкриете кои са корумпираните футболни съдии

  • лудогорец-
  • левски-
  • бфс-
  • наско сираков

Ръководството на „орлите“ отговори на нападките от страна на „синия“ бос

Лудогорец към Наско Сираков: Всички ще сме много щастливи, ако разкриете кои са корумпираните футболни съдии - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец отговори на собственика на Левски - Наско Сираков, със собствена декларация по повод обвиненията, че БФС използва корупционни схеми, за да менажира развоя на родния шампионат и така най-облагодетелстван да става именно тимът от Разград.

Длъжни сме да припомним на г-н Сираков, че живеем в правова държава и когато някой има съмнения за корупционни практики може свободно да сезира компетентните органи, давайки надлежно доказателства в подкрепа на твърденията си. Всички ще сме много щастливи, ако има такива и цялото общество да разбере кои са корумпираните футболни съдии. Останалото са клевети, набеждаване и т.н.“, написаха от лагера на „орлите“ на своята страница.

„Разградчани“ междувременно призоваха за възстановяване на практиката с обмен на съдии между държавите, за да може напрежението върху родните рефери да спадне и критиките от страната на останалите клубове да секнат.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лууудогореццц

    3 11 Отговор
    Затова, че сме на топа много ги болиии

    Коментиран от #8

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 кУмУнист

    14 1 Отговор
    Гузен негонен бяга. А корумпираните съдии са Железов, Кабаков, Чинков сватба и още един двама, а другите са некадърници. А от Делиорманец да видят как свирят в техните евро мачове, как получават по няколко картона на мач и как им свирят тук, май няма мач в който на техен противник не е отменен поне един гол или не им е даден червен картон. Петричев се еееее Але але, Петричев се еее с кафевите мъже , Петричев се еее Але Але.
  • 5 единен

    13 3 Отговор
    Тези който свират за вас и ви бутат към поредната фалшива титла.
  • 6 Когато

    13 0 Отговор
    Бисер Иванов легендата в мач срещу ЦСКА си отбеляза автогол и съдията свири засада! Сираков каза ,че ЦСКА може да се оплачат на арменския поп. Той що не си спомни ,как свиреха съдиите за Левски по времето и парите на Чорни.Има и слухове за залози по азиатски букмейкъри,а наивниците превеждат пари.
  • 7 Стоян Александров

    5 0 Отговор
    Прави са лудите, птави са ! Насю сега да каже кои са тези съдии. Ако му стиска де... и колко пъти Ни подпряха Нас Левски....кажи Насьоо. И да каже защо розовите в Левски са 99 % от футболистите ? Уж сме бедни, а РОЗОВИ КОЛКОТО ЩЕШ....СРАМ И ПОЗОР. И ЗА ХАМРУН ДА СИ КАЖЕ...НАСЬООООО ИМА МНОГО ДА СИ КАЗВА. НЕ ВИ ТЪРПЯ ВЕЧЕ НАСЬООО И МЪРОООО. ДРАЗНИТЕ МЕ АДСКИ ВЕЧЕ....ИЗЧЕРПАХТЕ СЕ НА 100%
  • 8 ГРЕШКА ШАЛВАР

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Лууудогореццц":

    Не НИ БОЛИ .Ако всичко беше честно и почтенно евала обаче не е така.Върни лентата и гледаи ама без очила с цвят на лютеница.Колко гювеч ви набутаха включително и продажниците снощи от доко доко.