29 Юли, 2013 10:24 3 782 0

Хамилтън посвети победата на бившата си

  • никол шерцингер-
  • люис хамилтън-
  • формула 1-
  • победа
Хамилтън посвети победата на бившата си - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

След лед 5-годишна връзка Люис Хамилтън и Никол Шерцингер неочаквано се разделиха в началото на юни, въпреки че, всички очакваха той да й предложи брак в близко бъдеще.

Пилотът победи в унгарското Grand Prix, като сподели, че посвещава победата си именно на бившата си приятелка.

„Последните месеци за мен не бяха лесни. Семейството ми доста ме подкрепяше. Чувствам се малко странно без един човек до себе си в момента. Но бих казал, че това е едно от тези състезания, които искам да посветя точно на този липсващ човек", каза Люис.

Хамилтън благодари за подкрепата и на своите 1,6 милиона фена в Twitter, обяснявайки колко важно е било това състезание за него и кариерата му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА