10 Ноември, 2022 17:59 2 820 2

Рой Джоунс лично е посъветвал Антъни Джошуа да се откаже от мача с Тайсън Фюри

  • рой джоунс-
  • антъни джошуа-
  • тайсън фюри-
  • олександър усик-
  • бокс

Британецът щеше да има само два месеца за подготовка

Рой Джоунс лично е посъветвал Антъни Джошуа да се откаже от мача с Тайсън Фюри - 1
Снимка: БГНЕС

Двубоят между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри в началото на декември пропадна след кратки преговори между двамата британци. Оказва се, че една от причините за това е съвет на Рой Джоунс към „Ей Джей“, за което лично признава американецът пред Boxing News.

Той се е обадил на Джошуа, за да го посъветва да не бърза със завръщането си на ринга след второто поредно поражение от Олександър Усик. Все пак предложението на „Циганския крал“ дойде около месец след въпросната битка и така бившият вече шампион щеше да има време за подготовка само в рамките на два месеца.

Резултатът щеше да е същият“, изтъква Джоунс-младши в интервюто си.

Има слухове, че и мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, също е бил против организацията в подобни срокове, защото три поредни поражения за клиента му имат реален шанс да го лишат изобщо от възможността да се бие отново за шампионските пояси.

Фюри междувременно се споразумя с Дилиан Уайт и двамата ще се боксират на „Уембли“ на 3 декември.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хейк

    2 1 Отговор
    Няма топки джошуа за фюри топки
  • 2 Много сте зле

    3 0 Отговор
    Фюри подписа договор за мач на 3ти Декември с друг боксьор, различен от Дилиан Уайт. Проверявайте си информацията преди да драскате статиики.