Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 16:33 925 0

Челси назначи нов директор за трансферната политика

  • челси-
  • пол уинстенли

Лондонският гранд изглежда иска да засили влиянието си на трансферния пазар

Челси назначи нов директор за трансферната политика - 1
Снимка: БГНЕС

Челси официално обяви назначението на Пол Уинстенли на поста директор на глобалните таланти и трансфери. Новината бе потвърдена на клубния уебсайт.

„Сините от Стамфорд Бридж“ продължават цялостното преструктуриране след раздялата с Роман Абрамович и встъпването във владение на Тод Боули, като е видимо, че отделните функции в спортния клуб ще се ръководят от различни хора.

Греъм Потър ще се фокусира изцяло върху подготвителния процес на играчите, докато Уинстенли ще се грижи за привличането на правилните хора за състава му.

В миналото в Англия мениджърът бе този, който вземаше почти всички важни решения, но днес администрацията е в размер почти равен на групата от играчи, които се състезават на терена.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА