Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 18:38 601 0

Мане все пак ще пропусне началото на световното първенство

  • садио мане-
  • сенегал-
  • нидерландия-
  • катар 2022-
  • байерн мюнхен

Голямата звезда на Сенегал няма да е готова навреме за първия мач

Мане все пак ще пропусне началото на световното първенство - 1
Снимка: БГНЕС

Опасенията, че Садио Мане ще е поредното голямо име, което ще остане извън световното първенство в Катар, бяха опровергани с повиквателната на селекционера на Сенегал - Алю Сисе. И все пак информацията от лагера на африканския тим е, че голямата звезда на тима ще пропусне първия мач срещу Нидерландия, предаде Daily Mail.

Нападателят получи контузия в крака при успеха на Байерн Мюнхен с 6:1 над Вердер Бремен в Първа Бундеслига на 8 ноември.

Мачът срещу „лалетата“ е предвиден за 21 ноември от 18:00 часа българско време, когато официално ще стане ясно дали Мане ще бъде в групата или ще гледа от трибуните на „Ал Тумама Стейдиъм“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА