Last news in Fakti

20 Ноември, 2022 09:48 1 379 0

Бензема: В живота си никога не съм се отказвал...но трябва да мисля за отбора

  • карим бензема-
  • франция-
  • контузия-
  • мондиал 2022-
  • катар 2022-
  • световно първенство-
  • футбол

Нападателят на Реал Мадрид получи контузия на вчерашната тренировка на "петлите", поради което трябваше да се оттегли от турнира в Катар

Бензема: В живота си никога не съм се отказвал...но трябва да мисля за отбора - 1
Снимка: БГНЕС

Носителят на Златната топка за тази година - Карим Бензема, изрази съжалението си от факта, че трябваше да отпадне от състава на Франция за Мондиал 2022. Нападателят на Реал Мадрид получи контузия на вчерашната тренировка на "петлите", поради което трябваше да се оттегли от турнира в Катар.

"В живота си никога не съм се отказвал...но трябва да мисля за отбора, както винаги съм правил, затова трябва да отстъпя мястото си в нашата група на някого, който ще помогне на отбора да направи страхотно Световно първенство. Благодаря за всичките съобщения и подкрепа", написа Бензема в социалните мрежи.

Нападателят е поредният френски национал, който отпада от Мондиал 2022 заради контузия. Селекционерът Дидие Дешан не може да разчита още на Нголо Канте, Пол Погба, Кристофър Нкунку, Майк Менян и Кристофър Нкунку.

Днес ще стане ясно и кой ще замени Бензема в състава на "петлите".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА