Last news in Fakti

2 Август, 2013 01:36 1 843 2

Ботев (Пд) с нов подвиг в Европа

  • ботев-
  • щутгарт-
  • бургас-
  • лига европа-
  • подвиг
Ботев (Пд) с нов подвиг в Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Отборите на Ботев Пловдив и Щутгарт завършиха при резултат 1:1 в първия мач между двата тима от третия предварителен кръг в Лига Европа.

"Канарите" за пореден път се радваха на силна домакинска подкрепа във важен мач - около 15 000 души бяха дошли на стадион "Лазур" край морето, за да викат с пълни гърла за своите любимци.

Българският тим стоя добре на терена срещу класния си съперник, но опитът на гостите си каза думата и те първи откриха резултата в 67-ата минута чрез Ибишевич. "Жълто-черните" обаче бързо върнаха попадението в 73-ата минута, когато се разписа Домовчийски.

Опитите за вземане на превес в резултата от страна на двата тима не спряха до края, но темпото постепенно спадна и до нови попадения не се стигна.

Реваншът е следващата седмица в Германия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 1 Отговор
    С тва заглавие аз реших че Ботев са победили Щутгарт.. И кво ся в Германия като играят Ботев ще имат повече шансове ли или какво?
  • 2 Владислав Димитров

    0 1 Отговор
    Че какъв подвиг е това ? Да направиш скромен Х с никаквия немски Щутгарт !? Ако бяха ги обърнали с 3-4 на нула тогава можеше и за подвиг да се говори ...