Last news in Fakti

2 Август, 2013 12:21 2 808 0

Ивелин Попов пише история в Краснодар

  • ивелин попов-
  • лига европа-
  • краснодар-
  • кубан
Ивелин Попов пише история в Краснодар - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на българският национален отбор по футбол Ивелин Попов за пореден път се превърна в герой за своя клубен тим Кубан (Краснодар). 25-годишният играч вкара двата гола за руснаците, които победиха с 2:0 шотландския Мъдъруел в среща от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Тези попадения са исторически, защото са първите на клуба от Краснодар в евротурнирите. Попов се разписа в 52-ата и 78-ата минута. И за двата гола на „Попето“ асистира другият нападател на Кубан - Ибрахима Балде. Реваншът е на 8 август в Русия.

В друга интересна среща от третия квалификационен кръг на втория по сила клубен турнир на Стария континент украинският Черноморец хвърли бомба, побеждавайки Цървена звезда с 3:1. Другият руски представител Рубин (Казан) не срещна затруднения и взе гостуването си на датския Рандерс с 2:1. Очаквано британският Суонзи прегази шведския Малмьо с 4:0 у дома. Същото направиха Сент Етиен и Севиля, които биха с по 3:0 съответно Милсами от Молдова и Младост Подгорица от Черна гора. Българският представител Ботев (Пловдив) завърши наравно 1:1 в Бургас срещу Щутгарт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА