Last news in Fakti

2 Август, 2013 11:00 735 0

2 лева за акция на ЦСКА

  • цска-
  • акция-
  • александър тодоров
2 лева за акция на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

„2 лева ще струва акция на ЦСКА при първоначално предлагане на малко над 2 милиона“, заяви изпълнителният директор на „армейците“ Александър Тодоров, цитиран от вестник „24 часа“.

„По този начин ще бъдат набрани около 4 милиона лева, които ще отидат за покриване на дълговете на тима“, заяви още Тодоров. След това на пазара ще бъдат пуснати и останалите акции на клуба. Първоначално е било предвидено те да бъдат разделени на 7 пакета, но това отпаднало заради огромния интерес от страна на феновете. Очаква се до края на седмицата новите собственици да подпишат окончателен договор с „Титан“ и сметопочистващата фирма да напусне Борисовата градина.

Димитър Пенев пък обяви в специална декларация, че той и неговото семейство ще са едни от първите, които ще закупят акции в ЦСКА.

„Категорично подкрепям идеята да се даде възможност на фенове, ветерани и заслужили дейци да закупят акции от собствеността на ЦСКА. Обявявам, че аз и моето семейство също ще закупим акции в нашия клуб“, заяви почетният президент на „червените“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА