Last news in Fakti

2 Август, 2013 16:17 866 0

ФИФА разреши на Валентин Илиев да играе

  • валентин илиев-
  • цска-
  • картотека
ФИФА разреши на Валентин Илиев да играе - 1
Снимка: БГНЕС

В лагера на ЦСКА получиха добри новини от ФИФА. Играчът Валентин Илиев, чиято „жълта“ карта беше в украинския Волин (Луцк), ще може да вземе участие в предстоящата среща с Черно море в събота. „Червените“ даже успяха да картотекиран футболиста в Българския футболен съюз, за да може да е на разположение на Стойчо Младенов.

Украинците упорито отказваха да изпратят важния документ, тъй като имаха претенции, че Валентин Илиев е разтрогнал неправомерно договора си с клуба. Българинът напусна заради неизплатени заплати и заведе дело срещу Волин. Световната футболна централа е уважила искането на ЦСКА и е дала разрешение той да бъде картотекиран.

Заради това забавяне Валентин Илиев пропусна първите две срещи на „армейците" срещу Локомотив (Пловдив) и Берое . Така защитникът ще може да изведе „червените" с капитанската лента в двубоя с Черно море, който е утре от 20:00 часа на „Българска армия".

На официалния брифинг преди срещата пък помощникът на Стойчо Младенов Анатоли Нанков заяви, че селекцията може да се счита за приключила. Въпреки това се очакват двама играчи от Германия, които ще дойдат на проби в Борисовата градина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА