22 Ноември, 2022 19:51 2 903 3

Манчестър Юнайтед официално скъса договора на Кристияно Роналдо

  • кристияно роналдо-
  • манчестър юнайтед

Португалецът вече не е футболист на „червените дяволи“

Манчестър Юнайтед официално скъса договора на Кристияно Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Кристияно Роналдо официално бе освободен от Манчестър Юнайтед, след като е постигнал споразумение за разтрогване на контракта си по взаимно съгласие.

Португалецът си изпроси това решение с интервюто пред Пиърс Морган, в което открито отправи критики към почти всички в клуба - треньори, собственици, играчи и т. н.

Кристияно изигра 346 мача с екипа на Юнайтед, в които вкара 145 гола, но по-голямата част от тях бяха при първия му престой на „Олд Трафорд“.

Обичам Манчестър Юнайтед и феновете, това няма да се промени никога. Мисля, че сега е правилният момент, за да потърся ново предизвикателство. Пожелавам всичко най-добро на Манчестър Юнайтед“, бяха последните думи на португалеца, цитиран от официалния сайт на Висшата лига.

5-кратният носител на „Златната топка“ в момента е с националния отбор на Португалия на световното първенство в Катар.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    17 3 Отговор
    Това е единственият шанс на ФК Левски да си оправят положението.
  • 2 Дядо ви Курти от село Пиперково

    18 1 Отговор
    И сега вече незнам Ко Ши прави,безработен без сигурни доходи,как ще си изхранва семейството, сигурно и ипотека има,ще трябва и газово да си сложи на колата,че с тези цени на бензина... Определено няма да му е лесно....
  • 3 Всички знаят

    18 2 Отговор
    Дреме му на Роналдо! Той не търси пари, а титли, за да остане в историята!