Last news in Fakti

23 Ноември, 2022 10:27 1 371 0

Бивш близък приятел на Конър Макгрегър го съди за милиони евро

  • конър макгрегър-
  • мма-
  • спорт-
  • съд-
  • артьом лобов

Лобов заведе иск във Върховния съд вчера и от него се разбира, че той ще претендира за съществуване на споразумение, което му дава право на 5% от приходите, получени от Макгрегър от сделката

Бивш близък приятел на Конър Макгрегър го съди за милиони евро - 1
Снимка:

Бивш близък приятел на Конър Макгрегър го съди за милиони евро, твърдейки, че той е дал идеята за изключително успешната ирландска марка уиски на звездата от смесените бойни изкуства, пише mma.bg.

Роденият в Русия боец Артьом Лобов, който е дългогодишен тренировъчен партньор на Макгрегър, твърди, че е допринесъл за развитието на марката уиски Proper No. Twelve, но в крайна сметка бе изтласкан, когато спиртната напитка излезе на пазара.

Макгрегър беше обявен за най-добре печелещата спортна звезда в света миналата година с общ доход от 180 милиона долара (175 милиона евро) между май 2020 г. и май 2021 г., след като той и двама други акционери продадоха дяловете си в бизнеса с уиски за общо 600 милиона долара (584 млн. евро).

Лобов заведе иск във Върховния съд вчера и от него се разбира, че той ще претендира за съществуване на споразумение, което му дава право на 5% от приходите, получени от Макгрегър от сделката. Лобов твърдеше, че му е бил предложен 1 милион долара (970 000 евро) от Макгрегър, но руснакът е отказал тази оферта.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА