Last news in Fakti

3 Август, 2013 22:31 1 542 0

Венци Стефанов: Трябва да вляза в съблекалнята с една тояга

  • а група-
  • славия-
  • венцеслав стефанов
Венци Стефанов: Трябва да вляза в съблекалнята с една тояга - 1
Снимка: БГНЕС

„Трябва да вляза в съблекалнята с една тояга и да ги опаша всички по един път, дажe им е малко”, каза босът на Славия Венцеслав Стефанов, който изгледа загубата на „белите” на „Овча купел” с 0:3 от Лудогорец. За трети пореден мач от първенството най-старият столичен клуб не успя да отбележи гол, което сериозно разгневи Стефанов.

„Защо се стигна до тази загуба? Защото опитните футболисти, на които разчитахме и които трябваше да поведат по-младите, за втори домакински мач ни опозоряват. Букарев искаше незабавно да подаде оставка, но аз го спрях. Въпрос на дни е да се разделим с някои „мъртви души”, които са в Славия. Повече няма да търпим такъв тип играчи, които петнят името на клуба. Питат основни футболисти преди мача „Можеш ли?”, той казва „Да”, а в 15-ата минута трябва да правим смяна. Младият Стефан Велев показа, че това е бъдещето на Славия. Има още няколко млади момчета, които ще бъдат „гръбнака” на тима в бъдеще. Аз не мога да си обясня защо от началото на сезона нямаме отбелязан гол”, каза Венци Стефанов.

От началото на новия сезон в „А” група Славия записа само едно равенство – при гостуването на Черно море във Варна. На 9 август „белите” гостуват на друг „морски” тим – Нефтохимик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА