Last news in Fakti

4 Август, 2013 00:08 1 313 0

Бъдеще „червено”, бъдеще неясно...

  • цска
Бъдеще „червено”, бъдеще неясно... - 1
Снимка: БГНЕС

Днес ЦСКА записа трето поредно равенство в „А” група. Въпреки че очакванията на този етап към „червените”, които бяха в небитието седмици наред и спасени в последния момент, не са толкова големи, то едва ли се нрави на феновете нулевото равенство срещу Черно море на „Армията”.

Изпълнителният директор на клуба Александър Тодоров заяви след срещата, че не е спокоен за бъдещето на тима, но е оптимист. Той каза също така, че е нужно време, за да се изгради финансова стабилност.

„Както очаквахме, началото бе трудно. Съжалявам много, но явно това са ни възможностите към този момент. Във всеки мач влиза нов играч. Този шампионат ще е дълъг, така че се надявам след Нова година нещата да се променят. В момента плащаме от собствени приходи и други спонсори. Най-важното е, че ЦСКА е спасен. Няма облаци над клуба, но финансова стабилност се гради с време”, заяви Тодоров след равенството в Борисовата градина.

Разочарован бе и треньорът на „армейците” Стойчо Младенов.

Ние все още не сме отбор. Това е очевидно, всички го виждаме. Стараят се момчетата, дават максимума от себе си, но знаете, че когато краката вече не те слушат, всичко става много по-трудно. Но ние все още не се познаваме със състезателите. Аз обаче не търся оправдания – това е реалността и аз я приемам”, каза Младенов.

Въпреки слабият старт на първенството, „червената” публика отново бе на ниво и през целия мач подкрепяше любимците си. И тук идва логичният въпрос: докога? Защото феновете имат търпение, но то не е безкрайно...

„Лупи, ако не внимаваш, в гипсово корито ще си лягаш!” – такъв транспарант бе издигнат в Сектор „В” по време на днешния мач. Послание, което трябва да накара управниците на „Армията” да се замислят. За бъдещето „червено”, за бъдещето неясно..


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА