Last news in Fakti

27 Ноември, 2022 18:53 1 008 4

Спартак едва прекърши Чавдар с гол в 106'

  • спартак варна-
  • чавдар етрополе-
  • купа на българия

„Варненци“ се класираха за 1/4-финалите за купата

Спартак едва прекърши Чавдар с гол в 106' - 1
Снимка: Fakti.bg

Спартак Варна постигна много труден успех над Чавдар Етрополе с 1:0 за Купата на България след продължения на стадиона в „морската ни столица“.

Здравко Димитров стана автор на единственото попадение в 106', като така превърна тима си в един от най-добрите 8 тима в тазгодишното издание на турнира.

Другият 1/4-финалист е Арда Кърджали след снощната победа с 1:2 над Марица Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    БРАВО
  • 2 Съдията:

    2 0 Отговор
    Значи,играем докато Спартак победи!
  • 3 кУмУнист

    0 0 Отговор
    Що за футбол имаме, в който първенците на лигата губят или едва едва взимат мачове срещу второ и трето дивизионни отбори. Онзи ден водача в ефбет лига взе с 300 зора мача си за купата срещу 3то дивизионния Гигант. Мач в който гола за Литекс си го направи посредствения вратар на гигантите, а тези същите играха с 9 човека. Позорен е българският професионален футбол. Отбори/държави, като Мароко, Саудитска Арабия, Япония, Австралия и кой ли не се борят на световната, ние играем срещу Люксембург и се мислим за велика.
  • 4 кУмУнист

    1 0 Отговор
    Здравко толкова бързо е бил злобарки, че е счупил третото измерение.