Last news in Fakti

1 Декември, 2022 20:27 2 607 3

Роберто Мартинез хвърли оставка след унижението в Катар

  • роберто мартинез-
  • белгия-
  • катар 2022-
  • хърватия

Селекционерът реши, че е време да поеме отговорност за проваления шампионат

Роберто Мартинез хвърли оставка след унижението в Катар - 1
Снимка: БГНЕС

Роберто Мартинез вече не е национален селекционер на Белгия, след като хвърли оставка днес след нулевото равенство срещу Хърватия и ранното отпадане от Мондиала в Катар.

Специалистът реши да поеме отговорност за унизителните резултати и слабата игра, след като мнозина определяха отбора му за един от фаворитите в турнира.

Мартинез се оказа поредният треньор, който не успя да материализира потенциала на „златното поколение“ на белгийците.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 среднощен

    17 2 Отговор
    "...Мартинез се оказа поредният треньор, който не успя да материализира потенциала на „златното поколение“ на белгийците..."; Щом е "поредният треньор" означава, че и поколението не е съвсем "златно "...
  • 2 Хасковски каунь

    11 0 Отговор
    За първи път гледам мач без гол с голям КЕФ.
  • 3 Леля Гошо

    12 0 Отговор
    Абсурдно високите заплати които получават го задължават да играят през ден. Веднъж на три дни е лабаво. Като не им харева да зарежат футбола и да стават пазачи невъоръжена охрана, за друго не стават.