Last news in Fakti

2 Декември, 2022 10:44 1 034 0

16 хиляди километра на мотор до Мондиала в Катар

  • футбол-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022-
  • фенове-
  • мотор

В крайна сметка мароканците вече са на Световното първенство и се наслаждават на атмосферата

16 хиляди километра на мотор до Мондиала в Катар - 1

Двама ентусиасти са предприели невероятно пътуване, пише Gong.bg. При това, пътят от Маракеш до Доха е отнел две седмици. Пътешествието на феновете е преминало и през нашата столица София, за да завърши в Катар.

16 хиляди километра на мотор е впечатляващо постижение. В крайна сметка мароканците вече са на Световното първенство и се наслаждават на атмосферата. Моторът им е притегателна сила за привърженици на всички отбори.

За случайната среща пред хотела разказва Виктор Врачев. Освен с кратко интервю, той успя да се сдобие и с покана за гостуване в Маракеш. Какво повече да иска един футболен коментатор?


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА