Last news in Fakti

2 Декември, 2022 14:30 1 526 3

Национал на Германия се страхува, че ще изпадне в дупка след унизителното отпадане от Мондиал 2022

  • йозуа кимих-
  • футбол-
  • германия-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022

Германия завърши първенството с единствената си победа – 4:2 над Коста Рика, но тя не помогна особено на момчетата на Ханзи Флик, които завършиха 3-и в групата

Национал на Германия се страхува, че ще изпадне в дупка след унизителното отпадане от Мондиал 2022 - 1
Снимка:

Йозуа Кимих описа отпадането на Германия на Световното първенство по футбол като унизително и също така го нарече най-лошия момент в кариерата си. Той призна още, че се се страхува да не изпадне в психологическа дупка.

Германия завърши първенството с единствената си победа – 4:2 над Коста Рика, но тя не помогна особено на момчетата на Ханзи Флик, които завършиха 3-и в групата.

Бундестима, четирикратен световен шампион, във второ поредно издание на Мондиала отпада още в групата, след като преди това в 16 поредни участия не се беше случвало.

"Лично за мен това е най-лошият ден в моята кариера. Страхувам се, че ще изпадна в психологическа дупка.Такива провали ме карат да си мисля, че всичко е свързано с моята личност.

Определено това е най-трудният ден в кариерата ми на футболист. За втори път отпадаме така на Световно, а между двете първенства напуснахме и Европейското на доста ранен етап. Горчиво е, защото имаме много пропуснати възможности в последните четири години", заяви Йозуа Кимих пред журналистите след края на срещата с Коста Рика.

Когато Кимих игра на своя първи голям турнир с националната фланелка на страната, Германия стигна полуфинал през 2016-а, но след това трите турнира се оказаха непреодолимо препятствие за тях.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кафявата дупка

    6 3 Отговор
    на ценностите, там ще ви натискат политиците.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Вълканов

    3 2 Отговор
    Явно спадането на финансово икономически възможности на Евросъюза се е отразило и върху спорта. Криата не прощава никого. Белгия и Германия аут, Франция бе победена от Тунис, Япония също победи.