Last news in Fakti

5 Декември, 2022 08:00 988 1

Херо иска двама от ЦСКА 1948, но засега удря на камък

  • димитър димитров - херо-
  • футбол-
  • спартак варна-
  • цска 1948

На този етап от клуба не могат да се похвалят с попълнения за първия си отбор, макар и да са водили преговори с няколко играчи

Херо иска двама от ЦСКА 1948, но засега удря на камък - 1
Снимка: БГНЕС

Сериозен стоп в селекцията на Спартак (Варна) сложи ЦСКА 1948. Както е известно, новият треньор на “соколите” Димитър Димитров има намерение да вземе Стив Фуртадо и Джонатан Перейра. Това обаче засега не може да се случи.

Причината е, че ЦСКА 1948 удря сериозно на камък в селекцията си. На този етап от клуба не могат да се похвалят с попълнения за първия си отбор, макар и да са водили преговори с няколко играчи. Или те са искали много пари от тях, или не са имали и капка интерес да облекат червената фланелка. Шефовете пък са категорични, че играчи ще се гонят само при привличането на нови.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рррр

    1 0 Отговор
    пак почна да троши пари тоя.. Това му е специалитетът от много тодини, ама интересно, че има още балъци да му се връзват