5 Декември, 2022 23:12 2 406 1

Бразилците изпратиха послание към Пеле след успеха над Южна Корея

  • пеле-
  • бразилия-
  • катар 2022-
  • южна корея

Играчите разпънаха транспарант с лика на легендата

Бразилците изпратиха послание към Пеле след успеха над Южна Корея - 1
Снимка: БГНЕС

Пеле изглежда е в мислите на една огромна част от футболната общественост с оглед факта, че се намира в болница, за да се лекува, както от рак, така и от COVID-19. По тази причина играчите на Бразилия днес решиха да му изпратят положителната си енергия след края на мача срещу Южна Корея, завършил 4:1.

Отборът разпъна транспарант с името и лика на „Краля на футбола“ и го насочиха към камерите, защото по-рано самият той призна в социалните мрежи, че ще стиска палци на всеки един от тях дори от болничното легло.

В публиката също имаше транспаранти в подкрепа на Пеле, което за пореден път демонстрира силата на футбола, а именно да сплотява хората.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.