Last news in Fakti

8 Декември, 2022 11:20 2 021 2

Президентът на ПСЖ: Предвид Меси, Мбапе и Неймар е много трудно да мислим за Роналдо

  • псж-
  • насер ал-хелаифи-
  • футбол-
  • кристиано роналдо-
  • лионел меси-
  • килиан мбапе-
  • неймар

Той е фантастичен и все още е невероятен футболист

Президентът на ПСЖ: Предвид Меси, Мбапе и Неймар е много трудно да мислим за Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на френския шампион ПСЖ Насер Ал-Хелаифи категорично отхвърли възможността за привличане на свободния агент Кристиано Роналдо, който се раздели с Манчестър Юнайтед преди Световното в Катар.

„Да привлечем Роналдо? Предвид тримата играчи, с които разполагаме (Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар), много е трудно да мислим за Роналдо. Желая му всичко най-добро. Той е фантастичен и все още е невероятен футболист“, заяви Ал-Хелаифи в интервю за Sky Sports.

Роналдо прекрати договора си с Манчестър Юнайтед в края на миналия месец по взаимно съгласие след скандално интервю, в което изказа редица критики по адрес на клуба. В последните дни се заговори, че петкратният носител на „Златната топка“ е получил мегаоферта от саудитския Ал-Насър на стойност 200 милиона евро годишно, но самият той отрече да я е приемал.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    1 0 Отговор
    Ми , да го вземе гелосания!
  • 2 Никой

    5 0 Отговор
    ПСЖ колкото и да се напъват нямат Бистришкия тигър Меси Борисов.Тоа ги прескимбичва с 200 всичките ви прескочи кобили. Нямат толкова пари да го купят,но биха ударили джакпота / парите ще му са за джобни предвид нощното шкафче / .Пожарникар, мутра, Гл. секретар на МВР , кмет , Мин. председател , пожизнен председател на политическа партия,Бай Ганьо Балкански,доктор хонорис кауза на нещо си,може и да не съм изчерпателен.Моля за помощ от публиката.