8 Декември, 2022 11:37 983 2

Левски ще решава казус с основен футболист

  • георги миланов-
  • левски-
  • футбол-
  • станимир стоилов

На „Герена“ искат да го задържат за още една година, но пък не могат да му предложат подобрени финансови условия заради цялостната настояща ситуация в клуба

Левски ще решава казус с основен футболист - 1
Снимка: БГНЕС

За първи път от дълго време Левски няма почти никакви проблеми с изтичащи договори на играчи. Има само един казус с основен играч от есенния дял на първенството.

Той е свързан с бившия национал Георги Миланов. На „Герена“ искат да го задържат за още една година, но пък не могат да му предложат подобрени финансови условия заради цялостната настояща ситуация в клуба.

Твърди се, че халфът за момента взима най-голямата заплата в Левски, но не е ясно дали клубът ще може да го изкуши за удължаване на контракта. Причината е, че въобще не е сигурно дали „сините“ ще играят в евротурнирите. Заради това Миланов може да опита да си намери отбор в чужбина.

Има още един играч с изтичащ договор, но става дума за по-различен казус. Филип Кръстев е преотстъпен на Левски до края на сезона. Той е собственост на белгийския Ломел, който е част от консорциума, притежаващ Манчестър Сити. Ако не се стигне до смяна на собствеността на „Герена“, „сините“ едва ли ще може да предложат нов договор за наем с подобрени финансови условия.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха-ха

    2 2 Отговор
    Нали новия инвеститор е на крачка от закупуване, какъв е проблемът.

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ха-ха":

    Проблема е че няма сделка още.