Last news in Fakti

9 Декември, 2022 09:00 5 567 6

Кака: В Бразилия Роналдо е просто един дебел човек, който върви по улицата

  • кака-
  • роналдо феномена-
  • futbol

Отношението към него в Бразилия и в чужбина е различно

Кака: В Бразилия Роналдо е просто един дебел човек, който върви по улицата - 1
Снимка:

Бившата бразилска звезда Кака заяви, че много от сънародниците му не изпитват необходимото уважение към един от най-добрите футболисти за всички времена - Роналдо.

“Може да звучи странно, но има много бразилци, които не подкрепят националния отбор. Това е факт. Ако видите Роналдо да се разхожда тук, ще си кажете: “уау, той е специален”. В Бразилия обаче той е просто един дебел човек, който върви по улицата. Разбира се, повечето хора в страната обичат Роналдо, аз - също. Но отношението към него в Бразилия и в чужбина е различно. Извън страната ни той е много по-уважаван”, обясни Кака в интервю за BeIN Sports и добави, че подобно е отношението и към Неймар.

Роналдо е двукратен световен шампион с Бразилия (1994, 1998 г.) и игра за някои от най-големите клубове в света като Реал Мадрид, Барселона, Интер и Милан. След края на кариерата си той напълня и това често е повод за шеги по негов адрес.

Феномена е близо до бразилския състав в Катар и подкрепя сънародниците си в похода им им към шестата световна титла.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опс

    17 0 Отговор
    Да, трикратен шампион. През 98 игра за Франция, а 94 и 2002 за Бразилия.
  • 2 Дъ Крава 🐄

    14 0 Отговор
    98 викате. И тук си личи и на какво ниво се виждате
  • 3 фАНТОМасс

    10 0 Отговор
    1998 година ??? Явно статиите ги пише някой неук човек !
  • 4 цикЛОП

    15 4 Отговор
    И ние в България имаме един ДЕБЕЛ ТУЛУП , но той не върви по улиците , а лети в небесата , мислейки , че е ЕДИНСТВЕН , НЕПОВТОРИМ и БОЖЕСТВЕН. А всъщност е един класически ПРОСТАК от Банкя , който нормалните хора не харесват , не обичат и не искат !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хахаха

    3 0 Отговор
    Ковачев, какви глупости си написал?!? Ако не помниш кой спечели купата във Франция, провери в интернет. ФРАНЦИЯ стана световен шампион!