Last news in Fakti

9 Август, 2013 12:27 773 0

Не пускат Майкъла на „Българска армия“

  • майкъла-
  • георги илиев-
  • цска-
  • българска армия
Не пускат Майкъла на „Българска армия“ - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла се е въртял няколко часа пред стадион „Българска армия“, но не е бил допуснат от охраната до администрацията на клуба, пише вестник „Меридиан мач“. Когато е разбрал, че се готви ревизия, касаеща и неговото управление, е поискал достъп до документацията. Опитите му обаче ударили на камък.

Майкъла играеше главна роля при подписването на редица важни документи и договори в последните години. Той имаше и дейно участие в стопанисването и строителството на стадиона в Борисовата градина.

Георги Илиев монтира нова фасада, но за сметка на това унищожи любимия на феновете Сектор „Г“. Терените на Детско-юношеската школа бяха започнати и оставени недовършени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА