Last news in Fakti

19 Декември, 2022 17:03 3 404 0

Неймар към Меси: Честито, братко! (СНИМКА)

  • неймар-
  • лионел меси-
  • аржентина-
  • катар 2022

Бразилецът преглътна гордостта си и поздрави своя съотборник за триумфа

Неймар към Меси: Честито, братко! (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси официално спечели не само световната титла с Аржентина, но и уважението на някои от най-големите си критици и противници във футбола. Не е ясно към кои точно спада Неймар, но въпреки това е достатъчно любопитно, за да споменем, че той бе сред първите, които поздрави съотборника си от ПСЖ с публикация в социалните мрежи.

Честито, братко“, написа бразилецът в своя Instagram и след натрупването на повече от 18 млн. реакции реши да затвори публикацията за коментари.

През годините имаше не една и две причини анализатори от цял свят да смятат, че Неймар е готов на всичко, за да излезе от сянката на аржентинеца, но още от дните им в Барселона тази сянка изглежда не просто не се отдръпва, но дори става по-дебела.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА