Last news in Fakti

19 Декември, 2022 22:33 1 259 2

Фюри смята, че Чисора е по-силен опонент от Усик

  • тайсън фюри-
  • олександър усик-
  • бокс-
  • дерек чисора

Украинецът обаче е носител на три от най-големите трофеи в тежка категория

Фюри смята, че Чисора е по-силен опонент от Усик - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри за пореден път се опита да омаловажи качествата на Олександър Усик, след като двамата стартираха повторно преговори за мач, с който да излъчат безспорния световен шампион в тежка категория по бокс.

Не мисля, че е сериозна битка. Дори не смятам, че се доближава до силата на стария „Дел Бой“, каза „Циганския крал“ в интервю за iFL TV.

Украинецът обаче успя да се справи с Дерек Чисора още във втория си мач при най-тежките, налагайки сериозна доминация над британеца през октомври 2020 г., за да завоюва интерконтиненталната титла на WBO.

Преди няколко седмици Чисора преклони глава за пореден път и пред Усик, макар през лятото да спечели реванша с Кубрат Пулев.

Двамата шампиони ще се опитат да стигнат до договорка за 4 март 2023 г., за да се срещнат на ринга и да решат спора си веднъж завинаги.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    0 0 Отговор
    Усик ще изиграе на Мангоджери едно украинско хоро. Ще го думка като тъпан.
  • 2 пенко

    0 0 Отговор
    УСИК -СИСИК - БИЙ ГО ПО ЛАКТИТЕ ОТВЪТРЕ ПРИ ЗАМАХ И ДВОЕН УДАР В РАЗРЕШЕНАТА ЗОНА НА БЪБРЕЦИТЕ -С БЪРЗО ОТСТАПЛЕНИЕ / ТУП -АУТ -С ДВЕТЕ РЪЦЕ / И ТОЙ ЩЕ Е "ДЖОБЕН " !!!!!!!!!!!!