Last news in Fakti

23 Декември, 2022 21:33 1 158 0

Юрген Клоп се изсмя на възможността Джуд Белингам да пристигне в Ливърпул още през януари (ВИДЕО)

  • юрген клоп-
  • джуд белингам-
  • ливърпул-
  • борусия дортмунд

Германецът заяви, че работата му е да се грижи за състава, с който разполага към момента

Юрген Клоп се изсмя на възможността Джуд Белингам да пристигне в Ливърпул още през януари (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Слуховете, че Джуд Белингам ще се озове в Ливърпул още през януарския трансферен прозорец удариха на камък, след като днес Sky Sports публикува откъс от пресконференцията на Юрген Клоп при поражението от Манчестър Сити с 3:2 за Купата на лигата, а наставникът на „мърсисайдци“ не сдържа смеха си.

Полузащитникът на Борусия Дортмунд към момента е смятан за най-добрия играч в състава на Гарет Саутгейт, а фактът, че е едва на 19 години означава, че борбата между европейските грандове за подписа му ще е огромна.

Централният халф има контракт до 2025 г. с „жълто-черните“, така че цената му при всички положения ще надхвърли €100 млн., ако разговорите за трансфер започнат още от сега.

Клоп побърза да обясня и своите функции на „Анфийлд“ в момента, за да стане ясно, че неговата основна дейност е да се грижи за доброто представяне на тима в състава, в който е в момента. Привличането и продаването на футболисти е ангажимент на други фигури в клуба.

Освен всичко, Ливърпул винаги е бил отбор, който не харчи парите си безразборно, както в последно време правят в Манчестър Юнайтед. Нито разполага с ресурсите на ПСЖ и Манчестър Сити, така че изхарчените €95 млн. през лятото за нови покупки ще ограничат възможностите на Клоп и колегите му през януари.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА