28 Декември, 2022 12:03 1 962 0

Ерик тен Хаг с първи думи за проваления трансфер на Коди Гакпо

  • ерик тен хаг-
  • коди гакпо-
  • манчестър юнайтед

Младият талант се озова в Ливърпул

Ерик тен Хаг с първи думи за проваления трансфер на Коди Гакпо - 1
Снимка: БГНЕС

Коди Гакпо трябваше да е човекът, който да замени Кристияно Роналдо в състава на Манчестър Юнайтед през пролетта, но вместо това младият талант избра Ливърпул. Старши-треньорът на „червените дяволи“ - Ерик тен Хаг, бе помолен да коментира тази тема по време на пресконференцията си след успеха с 3:0 късно снощи над Нотингам Форест.

Не можем да коментираме отделни футболист. Ние сме на пазара за централен нападател, защото имаме нужда от още един такъв с оглед натоварения цикъл. Трябва да поддържаме ниво на всички фронтове“, каза нидерландецът, цитиран от The Sun.

Междувременно Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд на този етап си споделят позицията на върха на атаката, но нито един от двамата не е класически централен нападател, за да може отбор от ранга на Юнайтед да преследва целите си с компромисни варианти.

Има слухове, които свързват Виктор Осимен с трансфер на „Олд Трафорд“, макар нигериецът в момента да се наслаждава на времето си в Наполи с оглед факта, че се бори за шампионската титла в Серия А.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА