Last news in Fakti

15 Август, 2013 12:27 1 431 0

Стоичков взимал пари от Левски

  • христо стоичков-
  • левски-
  • пари

Бившият играч на „сините“ Дъстли Мюлдер е живял под наем във вилата на Камата

Стоичков взимал пари от Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Повече от 2 години футболният тим Левски се е грижил добре за банковата сметка на Христо Стоичков, пише вестник „Труд“. Бившият играч на „сините“ Дъстли Мюлдер е живял под наем във вилата на Камата в столичния квартал „Драгалевци“. Удоволствието е струвало 2000 евро месечно, като защитникът е имал клауза в договора си за подсигуряване на къща от клуба.

Холандецът, който бе привлечен през 2010 година, бе пометен от последната чистка заради високата си заплата и незадоволителното представяне в последните мачове.

Мюлдер обаче бе любимец на Пепа Митова, тъщата на Христо Стоичков. Именно тя движи столичната имотна рента на фамилията и разрешаваше глезотии на 4-членното семейство на Мюлдер, пише още изданието.

Заради грижи по къщата и добро поведение доскорошният ас на „сините" имаше привилегията да съжителства с 2 кучета, 6 котки и костенурка. Такова разрешение за минизоологическа градина в дома на Камата не е имал нито един от немалкото други наематели на вилата.

Дъстли живееше в София със съпругата си и двамата си синове. В един момент имаше вариант той да заиграе в Литекс, когато Стоичков водеше тима. Заплатата от 13 000 евро месечно на играча обаче явно е попречила за трансфера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА