Last news in Fakti

15 Август, 2013 15:34 5 176 1

Камата: Боби, излез и кажи истината, за да разберат що за човек си!

  • христо стоичков-
  • борислав михайлов-
  • истина

Христо Стоичков отправи молба и към Плевнелиев

Камата: Боби, излез и кажи истината, за да разберат що за човек си! - 1
Снимка: БГНЕС

Христо Стоичков за пореден път нападна президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Камата призова бившия вратар на националния ни тим да излезе и да каже истината относно предложение да се уговори мач, направено преди време по телефона.

„Излез и кажи истината, в очите на хората! Дали си участвал в тази схема, която участваш. Да кажеш истината на хората, да разберат какъв човек си от там нататък те ще кажат и ще преценят, дали си точният човек на точното място“, подкани Стоичков, цитиран от вестник „Труд“.

Камата в момента е в Румъния, където направи първа копка на българска къща в историческия музей в град Тимишоара. Носителят на Златната топка призова и президента на България Росен Плевнелиев да обърне специално внимание на банатските българи. Доста от тях са подали документи за двойно гражданство, защото досега имат само румънско. 

„Надявам се, че г-н Плевнелиев ще откликне на молбата им. Сигурен съм, че така сънародниците ни няма да се чувстват изоставени. Вярвам в нашите институции и че президентът на България ще подпише бързо този указ", каза още Стоичков.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    stoichkov ot zor toi da se namesti na posta na boni veche se nas....