Last news in Fakti

3 Януари, 2023 10:15 1 385 4

Тайсън Фюри стана по-богат с 43 млн. паунда през 2022 г.

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • печалба-
  • спорт

За успеха над Уайт насред препълнения „Уембли“ Циганския цар забогатя с 25 млн. паунда

Тайсън Фюри стана по-богат с 43 млн. паунда през 2022 г. - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът на WBC Тайсън Фюри стана по-богат с 43 млн. паунда през 2022 г. Британецът изигра само два мача, но и в двата защити пояса си в тежка категория. Той нокаутира Дилиън Уайт през април, а преди по-малко от месец спечели с технически нокаут и срещу Дерек Чисора в третия мач помежду им. Според пресата в Англия за двете срещи Фюри е прибрал общо 43 млн. паунда.

За успеха над Уайт насред препълнения „Уембли“ Циганския цар забогатя с 25 млн. паунда. Успехът над Чисора пък е донесъл на Фюри около 18 млн. За сравнение съперниците му си тръгнаха съответно с 5,5 млн. и 2 млн. паунда. И всичко това в година, в която Фюри два пъти обяви, че се оттегля от спорта!

Счетоводителят Киърън Магуайър, който е специалист по счетоводството на боксьора пусна факсимиле на приходите на Фюри и написа „Успешна година за Тайсън Фюри Лимитид. Нетна печалба 13 млн. още до 31-и март и край на годината с 43 млн. паунда в сметката“.

Портфейлът на Фюри ще стане още по-дебел тази година, защото се очаква сблъсъка с Олександър Усик за обединяване на всички пояси в тежка категория. Смята се че приходите от този мач може да надхвърлят 40 млн. паунда за Фюри.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    0 1 Отговор
    Този пич за кола маска не е ли чувал ?На някой хора и парите не са достатъчни за подръжка и лична хигиена ,представям си как мирише ужас и мишниците ,леле за сметка на липсата му на коса .

    Коментиран от #4

  • 2 До 1 бейби

    1 2 Отговор
    А представяш ли си как си с него щот е богат? А представяш ли си,че ако ти отвърти една,ще замиришеш и по-лошо от него? А представи си сега че си и меркантилна....Продължавай да си представяш

    Коментиран от #3

  • 3 Соваж бейби

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "До 1 бейби":

    Не всеки човек можеш да купиш с пари ,приятел !Има хора ,човеци и не такива тип ала ловец на богати мъже /жени които нямат претенция и лично самоуважение .Има много реални в живота дядо с момиче разлика 25/30г...красавицата и чудовището или мецана с красивият принц ,това е друга тема.
  • 4 Да знаеш

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Соваж бейби":

    Масивното окосмяване при мъжа , е вторичен белег , който показва наличие на силен мъжки хормон , физическа сила , полова мощ , и природна интелигентност. Колкото до миризмата , има редовно къпане , и чисти дрехи , и нередовно къпане , и спарагясали дрехи.