Last news in Fakti

16 Август, 2013 15:53 836 0

Йоканович поиска почти чисто нов отбор

  • левски-
  • йордан милиев-
  • славиша йоканович
Йоканович поиска почти чисто нов отбор - 1
Снимка: БГНЕС

„Откакто съм на „Герена“, няма нови играчи. Само Йордан Милиев. След мача с Пирин казахме, че ни трябват петима нови играчи, за да се изправим на крака. Истината обаче е, че ни трябва 9“, заяви на днешната си пресконференция треньорът на Левки Славиша Йоканович. „Сините“ обявиха на сайта си, че бившият национал Милиев се завръща в клуба, подписвайки договор за една година. Въпреки това дупката, която зее след изгонването на „фантастичната четворка“ Мюлдер, Силва, Рамос и Лопес, е огромна. Сръбският наставник заяви, че е харесал няколко имена, но те не са били одобрени от ръководството.

„За първи път изпадам в подобна ситуация. Всяка седмица говорим, че ще вземем нови играчи, но такива няма. Първият, Милиев, дойде днес. Препоръчах Марко Путинчанин и смятах, че ще помогне, но бе решено, че той няма нужните качества да вдигне нивото на клуба“, заяви сръбският специалист.

„Все пак не отиваме в Ловеч, за да загубим. Вярвам в моя отбор и вярвам, че ще спечелим срещу Литекс“, каза още Йоканович. След два столичани излизат срещу „оранжевите“ в търсене на трите точки. „Сините“ имат само 4 от началото на сезона и се намират на 9-ата позиция във временното класиране.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА