Last news in Fakti

6 Януари, 2023 17:03 1 274 3

Шахтьор организира наддаване между Арсенал и Челси за своя €100-милионна звезда

  • михайло мудрик-
  • арсенал-
  • челси-
  • шахтьор донецк

От лагера на младия талант пристигат смесени сигнали

Шахтьор организира наддаване между Арсенал и Челси за своя €100-милионна звезда - 1
Снимка: БГНЕС

Шахтьор Донецк изглежда организира наддаване между Арсенал и Челси за подписа на Михайло Мудрик. Различните издания на „острова“ разчитат по различен начин сигналите от лагера на украинеца, но общото помежду им е, че от клуба му настояват за €100 млн.

talkSPORT твърди в днешното си издание, че Дарио Сърна е забелязан на „Стамфорд Бридж“ по време на дербито срещу Манчестър Сити. Смята се, че посещението му съвсем не е случайно, а има за цел да води преговори за евентуалната сделка.

В същото време самият Мудрик реагира позитивно в социалните мрежи на публикации, изпращащи го на „Емиратс“. Sports Golazo пише на свой ред, че „артилеристите“ са предложили около €75 млн., но Шахтьор не иска да слиза под €80 млн. за звездата си.

Очертава се това да бъде една от големите трансферни саги тази зима, тъй като и двата лондонски гранда имат нужда от нападатели, макар и по различни причини. Микел Артета търси широчина в редиците си, за да подкрепи шампионските амбиции на клуба, докато тимът на Греъм Потър все още не може да излъчи класен голмайстор, въпреки наличието на Пиер-Емерик Обамеянг, Рахим Стърлинг и Кай Хаверц.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боклук

    2 2 Отговор
    Този Укро инец защо не е на фронта или ще го разменят за оръжие?
  • 2 ТИРбушон

    1 1 Отговор
    Ще се радвам ако любимия ми Арсенал се откаже от това безумие. 100млн.!!!!!! Не знам въобще кой замеси Арсенал в тази интрига, може би собствениците. Челси им трябва халф, на нас изобщо не.
  • 3 Дзверцов

    1 1 Отговор
    Да го разменят за Пейтриъти с Чикаго Файърс.