Last news in Fakti

6 Януари, 2023 20:03 1 107 1

Дани Алвеш за обвиненията в сексуално посегателство: Не знам коя е тази дама, която наранява семейството ми

  • дани алвеш-
  • сексуално насилие

Бразилецът проговори за инцидента в нощен клуб, след който се разрази скандал около името му

Дани Алвеш за обвиненията в сексуално посегателство: Не знам коя е тази дама, която наранява семейството ми - 1
Снимка: БГНЕС

Дани Алвеш проговори за пръв път след обвиненията в сексуално посегателство в нощен клуб в Барселона, заявявайки, че не познава жената, която хвърля кал по него в момента.

Отричам обвиненията. Обичам да танцувам, но без да навлизам в личното пространство на околните. Съжалявам много, но не знам коя е тази дама, не я познавам. Не обичам да се натрапвам на околните, та как бих могъл да сторя подобно нещо срещу дама. Не знам коя е, но тя наранява моето семейство“, каза бившият бразилски национал пред радио Y Ahora Sonsoles, цитиран от Marca.

Припомняме, че на 30 декември постъпва сигнал в полицията от близки на пострадала жена, че е била насилена сексуално от Алвеш по време на посещението им в популярен бар в каталунската столица.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Още една изнасилена

    1 1 Отговор
    Най вероятно въпросната "дама" не работи нищо и се е качила на движението "и мене ме нае...." да измъкне малко парици, че наркотиците са поскъпнали.