15 Януари, 2023 21:22 3 392 3

Фен на Тотнъм изрита вратаря на Арсенал в гърба (ВИДЕО)

  • арсенал-
  • тотнъм хотспър

Инцидентът бе подхранен от играч на „шпорите“

„Лондонското дерби“ между Арсенал и Тотнъм завърши с огромно напрежение, тъй като фен на „шпорите“ изрита в гърба стража на „топчиите“, докато се опитваше да прибере бутилката си за вода.

Инцидентът стана секунди след последния съдийски сигнал, след като Ришарлисон удари в лицето Аарън Рамсдейл, за да го предупреди да не провокира феновете, а миг по-късно въпросният запалянко изрита английския национал в ребрата.

Стюардите успяха да се намесят, за да предотвратят разрастване на свадата, но при всички положения от Висшата лига ще трябва да вземат мерки, както за поведението на фена, така и за играчите, които създадоха напрежението.

Междувременно Тотнъм Хотспър отстъпи с 0:2 на Арсенал и така разликата в класирането помежду им вече е 14 точки и то при мач повече за „шпорите“.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ефективна присъда

    11 8 Отговор
    Разликата между нас и слабите хора от тотнам е че ние ще станем шампиони а те ще припадат вкъщи от гняв и мъка

    Коментиран от #2

  • 2 ТИРбушон

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ефективна присъда":

    Не знам защо 5-ма са ти били минус++++++от мен 😊😊😊
  • 3 Фудбалер

    2 1 Отговор
    Тоя циганин от Тотнъм дето се прави на отворил да го накажат за няколко мача