Last news in Fakti

20 Януари, 2023 08:30 1 717 0

Пеп Гуардиола: Ако играем по същия начин, Арсенал ще ни унищожат

  • тотнъм-
  • манчестър сити-
  • пеп гуардиола-
  • висша лига-
  • арсенал-
  • футбол

Каталунският специалист разкритикува и феновете, които освиркаха своя тим в края на първото полувреме

Пеп Гуардиола: Ако играем по същия начин, Арсенал ще ни унищожат - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити обърна Тотнъм от 0:2 до 4:2, но мениджърът на “гражданите” Пеп Гуардиола не само не похвали футболистите си, но заяви, че ако отборът продължава да играе по същия начин, няма да може да се пребори за титлата с Арсенал. Каталунският специалист разкритикува и феновете, които освиркаха своя тим в края на първото полувреме.

“Липсва ни мъжество, страст, енергия, желание за победа от първата минута. Същото е и с феновете, които мълчаха през първите 45 минути. Искам обратно привържениците, които познавам. Не тези при гостуванията, а тези тук, на нашия стадион”, каза разочарованият Гуардиола.

“Конкурираме се със съперник в лицето на Арсенал, който има голямо прдимство. Те не са печелили титлата от две десетилетия. Не мога да позная моя отбор. Честно казано, извадихме късмет. На почивката не очаквах, че ще можем да направим обрат. Искам да видя глада за победи от предишните сезони. Искам да победим Арсенал, но ако играем по същия начин, те ще ни унищожат”, предупреди Пеп.

“Далеч сме от отбора, който бяхме. Мислите ли, че такива обрати ще се случват всеки ден? Не, няма. Ако искаме да спечелим нещо, трябва да се борим, а не да се оплакваме. Иначе нямаме никакъв шанс”, добави Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА