Last news in Fakti

20 Януари, 2023 19:03 1 882 2

Андрю Тейт остава зад решетките поне до 27 февруари

  • андрю тейт

Румънските власти междувременно конфискуваха луксозния му автопарк

Андрю Тейт остава зад решетките поне до 27 февруари - 1
Снимка: БГНЕС

Андрю Тейт и съмишлениците му остават в ареста в Букурещ до 27 февруари. Това стана ясно от днешното решение на съда в северната ни съседка, предаде BBC.

Прокуратурата е успяла да издейства удължаване на мярката за задържане на бившия кикбоксьор с оглед нуждата от още време за събиране на доказателства по делото за трафик на хора и склоняване към проституция. Взета е предвид възможността той да се укрие с оглед факта, че е чуждестранен гражданин с богато криминално минало.

По-рано през седмицата луксозният автопарк на Тейт бе конфискуван, тъй като има подозрения, че колите са придобити с пари от престъпната му дейност.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пропаганда

    6 1 Отговор
    Какво криминално минало?
  • 2 асдф

    2 0 Отговор
    Така става когато човек говори истината и е неудобен. freetopg