Last news in Fakti

10 Януари, 2023 16:03 2 036 3

Съдът в Букурещ изслушва Андрю Тейт по обвиненията в организирана престъпна група

  • андрю тейт-
  • тристан тейт-
  • порно-
  • кикбокс-
  • румъния

Бившият кикбоксьор в момента е в ареста с брат си и две съучастнички

Съдът в Букурещ изслушва Андрю Тейт по обвиненията в организирана престъпна група - 1
Снимка: БГНЕС

Съдът в Букурещ днес ще изслуша Андрю Тейт по делото за организирана престъпна група с цел трафик на хора и сексуални посегателства, предаде Reuters.

Заедно с брат си - Тристан, и още две съучастнички ще се изправят днес пред съда, за да оспорят мярката си за задържане от 30 дни. На този фон прокуратурата се готви да внесе иск за удължаване на този срок на 180 дни в ареста.

Припомняме, че групата бе арестувана на 29 декември 2022 г. в следствие на разследване, стартирало през март същата годината. Властите са се самосезирали след подозренията, че Тейт са изнасилили жена, след което я принудили да снима порнографски материали в интернет.

Властите ще се опитат да блокират имуществото на въпросните, за да се избегне възможността за препродаване от други замесени в престъпната им дейност лица. Става дума за 15 автомобила и 10 имота в Букурещ, Прахова и Брасов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лекувам наркозависимост

    0 1 Отговор
    няма такова нещо аз му трасирах къщата в България ,оня ден бяхме заедно ....фантасмагории само и хич не сте наясно ама с нищо
  • 2 ПОЛИТ КОРЕКТ

    3 2 Отговор
    АНДРЮ ЕЛА В БЪЛГАРИЯ ТУК ТЕ ОБИЧАМЕ НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ ПИПНЕ
  • 3 шампиона

    2 1 Отговор
    Трябваше да си остане в Дубай, там глобалистите нямаше да го барнат