Last news in Fakti

20 Януари, 2023 19:18 2 664 11

Сексапилната Кенеди Съмърс обясни, защо не си е намерила някой шугърдади, да я дундурка (ВИДЕО)

  • кенеди съмърс

Плеймейтката е решила да следва собствена кариера

Кенеди Съмърс е една от любимите ни блондинки в социалните мрежи по няколко причини. Първата е, че е носителка на титлата „Мис Плеймейт“, втората е, че е почитателка на футбола, а третата е, че е практикуващ зъболекар с успешна кариера. Именно последното ѝ качество е причината тя да не си търси някой шугърдади, да я дундурка.

Еротичната докторка сподели със своите последователи в Instagram, че предпочита да работи от 9 до 5, вместо да бъде нечия „кучка“ 24 часа, 7 дни в седмицата.

О, вие още се питате - що е тъй шугърдади? Това е названието на възрастен богаташ, който поддържа висок житейски стандарт за млада секс дива. Капиш?


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рънарса

    2 1 Отговор
    Лъже с братчеда я чиластрихме на слънчака всички проблеми бяха отпушени по няколко пъти
  • 2 това па е

    8 0 Отговор
    Дневната доза за ошамарване на мишката от мисира, Капиш?
  • 3 БгТопИдиот

    1 1 Отговор
    Ша прай швирки ма меки швирки.

    За кинти.

    Звучи ли ви познато ?
  • 4 Шугав дедо

    1 0 Отговор
    Ше и спра парното на тая паротрошачка
  • 5 ха ха

    0 0 Отговор
    "възрастен богаташ", ами ако е "млад богаташ" сексапилна Кенеди, ще му откажеш ли? И щом можеш да се издържаш сама, какъв Ви е проблема, какъв ще е?
  • 6 ООФФ

    0 0 Отговор
    А бе Деси не всички са баламурници. Не е ШУГЪРДАДИ и не е цяла дума. А пък който не вярва да драсне в търсачката. Ама по иначе звучи ШУГЪРДАДИ нали?
  • 7 Ром Бакарди

    1 0 Отговор
    Таз как саму са прай чи ни кльопа дарти патрони сас многу паре-пузнайти как си е платила университетат или колежа или какту там му викат-за да стани заболекар. Иначи-аз ни сам такава! Таз е строшила идно двеста краставици и удушила идно сто змийчока, за да вика сига чи ни й требе шугардеди! Начи...ша бара някуй шугаршейх сас ощи повичи паре, празну при нея няма да има.
  • 8 за да ни я покаже деси ценителя

    1 0 Отговор
    Сексапилната Кенеди Съмърс обясни, защо не си е намерила някой шугърдади, да я дундурка
  • 9 десо

    1 0 Отговор
    оли гофре на топ иди ота на бг джурналистиката
  • 10 глоги

    0 0 Отговор
    Кенеди Съмърс е практикуващА зъболекарКА с успешна кариера. КАРАЙТЕ ДО КРАЯ,ДЕ!
  • 11 въпросче

    2 0 Отговор
    И защо трябва да е ШУГАРДЕДИ,а не СЛАДЪК ДЕДИ? Нали сме все още в България? Или ако не е на ингилизски,няма да сме интересни? Мижаффффффффффффф интерес.