Last news in Fakti

22 Януари, 2023 18:30 614 1

Локо София с втора загуба в контролите в Турция

  • локомотив софия-
  • футбол-
  • контрола-
  • турция-
  • войводина нови сад

За "червено-черните" това бе втора проверка от лагера в южната ни съседка

Локо София с втора загуба в контролите в Турция - 1

Локомотив София загуби с 0:2 от Войводина Нови Сад в контролна среща в Турция. Головете вкараха Иван Вукчевич (48) и Владислав Милетич (72).

За "червено-черните" това бе втора проверка от лагера в южната ни съседка. Преди три дни тимът от "Надежда" отстъпи с 0:2 на Шинник (Ярославл).

Българският отбор влезе по-добре в мача и пропусна да поведе още в 10-ата минута. Франса проби отляво и шутира, но вратарят Царевич изби. Малко след това Юлиан Ненов центрира опасно в наказателното поле, където обаче Франса не успя да стигне до топката. В 17-ата минута Урош Кабич отправи хубав удар, който бе избит в корнер от новия страж на Локомотив София - Бабакар Гай.

В 23-ата минута Димитър Митков шутира технично, но не уцели вратата на Войводина. В следващите минути Милошев стреля в стената от пряк свободен удар.

Три минути след почивката тимът от Нови Сад откри резултата чрез Вукчевич, който отблизо прати топката в мрежата на Локомотив София. Локомотив Сф отговори с неточен шут на Милошев в 53-ата минута отдалеч, а удар с глава на Димо Бакалов збе отразен от Лазар Царевич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    1 0 Отговор
    Само Локо !