Last news in Fakti

30 Януари, 2023 15:33 1 166 1

Байерн Мюнхен взима под наем една от най-големите звезди на Манчестър Сити

  • манчестър сити-
  • байерн мюнхен-
  • жоао кансело

Би било шокиращо, ако „гражданите“ се разделят с него по подобен начин

Байерн Мюнхен взима под наем една от най-големите звезди на Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен е напът да сътвори сделката на зимния трансферен прозорец, ако информацията на Sky Sports се потвърди и Жоао Кансело наистина се озове в клуба под наем до края на сезона с опция за откупуване.

28-годишният португалец без съмнение е една от най-големите звезди в Манчестър Сити, въпреки неубедителните му мачове след световното първенство в Катар.

Крайният бранител неслучайно струваше €65 млн. на „гражданите“ през 2019 г., когато пристигна от Ювентус. В последствие той изигра над 150 мача за тима, превръщайки се едновременно в най-добрия ляв и десен бек за Хосеп Гуардиола с оглед постоянната смяна на позицията му по терена.

Смята се, че „баварците“ ще сключат сделката в близките часове преди затварянето на трансферния пазар, а причината манчестърският гранд да се съгласи на предложението е, че откупната клауза ще бъде в размер на €70 млн.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 попара

    0 0 Отговор
    И "Лейцестър" може да го вземе.