Last news in Fakti

30 Януари, 2023 21:54 1 526 0

€57-милионна звезда на Челси е пред трансфер в Арсенал

  • арсенал-
  • челси-
  • жоржиньо

„Артилеристите“ търсят алтернатива на Мойзес Кайседо

€57-милионна звезда на Челси е пред трансфер в Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал е напът да привлече един от най-скъпите играчи в историята на Челси - Жоржиньо, според The Athletic.

31-годишният бразилец с италиански паспорт струваше €57 млн. на „сините от Стамфорд Бридж“ през 2018 г., когато пристигна от Наполи, но през идното лято договорът му изтича и той по всяка вероятност ще напусне клуба.

„Артилеристите“ на свой ред са в търсене на централен полузащитник. Основната цел пред тях е Мойзес Кайседо от Брайтън, но високата му цена може да се окаже проблем, който няма как да бъде преодолян в рамките на следващите 24 часа.

Жоржиньо на свой ред би струвал едва около €10 млн., като в същото време ще донесе със себе си огромен опит и доказана класа, както на клубно, така и на национално ниво.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА