3 Февруари, 2023 07:00 2 578 0

Спор между Томас Тухел и новия собственик на Челси е довел до уволнението на германеца

  • томас тухел-
  • футбол-
  • челси-
  • тод боели

Двамата са имали разногласия относно трансферната политика на клуба и в крайна сметка това е довело до раздялата между двете страни

Спор между Томас Тухел и новия собственик на Челси е довел до уволнението на германеца  - 1
Снимка: БГНЕС


Спор между Томас Тухел и новия собственик на Челси Тод Боели е довел до уволнението на германеца. Двамата са имали разногласия относно трансферната политика на клуба и в крайна сметка това е довело до раздялата между двете страни, разкрива "Таймс".

След като закупи лондончани през лятото, Боели развърза кесията за нови попълнения. Той обаче е настоявал да има основна роля при вземане на решенията кои играчи да бъдат привличани на "Стамфорд Бридж". Изглежда това не се е харесало на Тухел, като двамата са имали сериозни разминавания.

Един от основните спорове между тях е бил относно това дали клубът се нуждае от нов халф. Боели е държал да привлече класен футболист в тази зона, докато Тухел е смятал, че в момента това не е приоритет, а по-важно за него е било подсилване на центъра на отбраната.

Всичко това е довело до обтягане на отношенията между двамата, а след неубедителното начало на сезона, Боели стигна и до решението да уволни Тухел и да назначи на негово място Греъм Потър.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА