Last news in Fakti

11 Февруари, 2023 20:22 1 040 2

Галин Димов бе преизбран за председател на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай

  • галин димов-
  • кикбокс-
  • муай тай-
  • преизбран-
  • председател

За него това ще бъде втори петгодишен мандат.

Галин Димов бе преизбран за председател на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай - 1
Снимка: БККМТ

Галин Димов беше преизбран на поста председател на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Общото отчетно изборно събрание се състоя днес в хотел „Панорама“ в град Велико Търново.

43-годишният Димов бе единствен кандидат за ръководния пост на федерацията по кикбокс. За него това ще бъде втори петгодишен мандат. Той получи пълно доверие от членовете на БККМТ, които присъстваха на общото събрание. За неговото преизбиране за председател гласуваха 72 клуба и само 1 въздържал се, предава БТА.

Галин Димов е председател и на Варненския спортен клуб „Вокил“, който основава през 2007 година.

В управителния съвет от 7 души на БККМТ настъпиха промени. На мястото на Кирил Чакъров и Бойко Янчев влязоха международният рефер Камен Славов и Никола Димитров, който ще поеме отдел маркетинг и реклама.

„Благодаря за доверието на всички членове на конфедерацията, които гласуваха за мен. Този избор е показателен, че работя в правилната посока и ще продължавам да надграждам за благото на нашия спорт. През този мандат ни предстои участие в Европейските игри в Краков, Полша, а също така очакваме потвърждение за включване в програмата на Летните олимпийски игри в Лос Анджелис през 2028 година“, заяви след преизбирането си за председател на БККМТ Галин Димов.

Следващото състезание в спортния календар на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай е Държавното първенство в стил лоу кик 10-12 март в Шумен.

В международен план първата изява на националите ни по кикбокс ще бъде на Световна купа във всички стилове от 15 до 21 май 2023 година в Истанбул, Турция.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Таванчай

    4 1 Отговор
    Съученик ми е хубаво момче..
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.