12 Февруари, 2023 15:52 736 0

Нагелсман иска много по-добро представяне от Байерн срещу ПСЖ

  • нагелсман-
  • байерн мюнхен-
  • псж-
  • шампионска лига

Липсва ни ефективност в завършващата фаза, казва наставникът

Нагелсман иска много по-добро представяне от Байерн срещу ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман иска от тима си много по-добро представяне при срещата с Пари Сен Жермен в осминафиналите на Шампионската лига във вторник, пише агенция ДПА. Нагелсман не бе впечатлен от показаното при победата с 3:0 срещу Бохум и заяви, че настоява за драстично подобрение.

„Имахме големи шансове, но ни липсваше ефективност в завършващата фаза, както и при трите ни равенства преди това. Като цяло не беше добър мач и за двата отбора“, заяви специалистът пред Sky Sport.

„Не показахме достатъчно живот. Трябва да изиграем отличен мач в Париж. Дори и Килиан Мбапе не играе, те са отбор от световна класа. Ако играем по този начин във вторник, това няма да е достатъчно, за да продължим в следващия кръг“, коментира още Юлиан Нагелсман.

Мачът с Бохум беше 428-и за Томас Мюлер с екипа на Байерн, което го изведе пред легендата Герд Мюлер като полевият футболист с най-много участия в Бундеслигата за клуба. Само вратарите Сеп Майер (473) и Оливер Кан (429) са преди него в тази класация.

Мюлер бе заменен на почивката като предпазна мярка, а Нагелсман обясни: „Той сигнализира, че има някакъв проблем с прасеца. Надявам се да не е сериозно. Беше по-скоро предпазна мярка. Рискът беше прекалено голям, ако ставаше дума за някаква травма.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА