12 Февруари, 2023 19:25 766 3

Гуардиола: Каквото и да реши Висшата лига, не могат да ни отнемат успехите на терена

  • манчестър сити-
  • пеп гуардиола-
  • висша лига-
  • санкции

Сити са обвинени в над 100 нарушения на финансовите разпоредби на Лигата в периода от 2009-а до 2018-а

Гуардиола: Каквото и да реши Висшата лига, не могат да ни отнемат успехите на терена - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола каза, че никой не може да отнеме постиженията на клуба, дори и продължаващото разследване на финансовите им дела във Висшата лига да доведе до отнемане на титлите на действащия английски шампион.

Сити са обвинени в над 100 нарушения на финансовите разпоредби на Лигата в периода от 2009-а до 2018-а, а това прави възможната перспектива да загубят трите титли във Висшата лига, спечелени във въпросния период. Коментира се и дори невероятното на пръв поглед изваждане от първенството.

От своя страна клубът излезе с официална позиция в понеделник, в което се казва: "Приветстваме разглеждането на този казус от независима комисия, която да провери безпристрастно наличните доказателства и с тях да подкрепи позицията, която анонсира".

"Накрая винаги се говори какво мислят другите за нас. Хора, забравете това! Помислете ние какво сме постигнали и никой не може да ни го отнеме. Висшата лига ще реши, но знам какво спечелихме и начина, по който го спечелихме, с усилията, които вложихме", коментира Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 0 Отговор
    Налейте още няколко милиарда мръсни петродолари от чаршафосаните примитивни камилари, да струва отборчето колкото 5-6 цели сериозни първенства и пак се похвали.

    Коментиран от #2

  • 2 ТИРбушон

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    4млрд не стигнаха фа спечелят шампионската лига😜😜😜Не става само с пари....
  • 3 Ламбо

    2 0 Отговор
    "но знам какво спечелихме и начина, по който го спечелихме" - Е точно за нечестния начин става въпрос .